محل تبلیغات شما
متقاضی پس از دریافت مجوز بهسازی / نوسازی اماکن دامی روستایی می تواند نسبت به صدور پروانه بهره برداری اماکن دامی روستایی اقدام نماید.
1- در خواست شخص مبنی بر اتمام مراحل قبلی و تقاضای صدور پروانه به شرکت خدمات مشاوره ای تحویل می گردد (فرم تقاضا)
2- مهندس ناظر (کارشناس شرکت)و کارشناس اداره دامپزشکی از محل بازدید نموده و فرم های مربوطه را پر می نمایند. در این مرحله صحت انجام طرح، طبق نقشه قبلی، توسط ناظر بررسی می گردد و کارشناس دامپزشکی رعایت اصول بهداشتی را در محل چک می نماید (از قبیل وجود حوضچه ضدعفونی و . . .)
3- در صورت عدم تایید طرح به مرحله 4 و در غیر این صورت به مرحله 5 می رویم.
4- در صورت عدم تایید طرح، در این مرحله راهنمایی های لازم جهت رفع مشکلات موجود به متقاضی صورت می گیرد تا در جهت رفع آنها اقدام گردد.
5- پرونده متقاضی تکمیل و جهت ارسال به سازمان نظام مهندسی استان آماده می گردد. در این مرحله کلیه فرمهای مربوطه، اصل مجوز بهسازی یا نوسازی و نیز فرم تعهد محضری تکمیل شده توسط شخص در پرونده قرار می گیرد.
6- سازمان نظام مهندسی پرونده را بررسی می نماید. در صوت وجود مشکل، پرونده به شرکت خدمات مشاوره ای عودت داده می شود تا نسبت به رفع مشکلات طرح اقدامات لازم صورت گیرد.
7- در صورت نبودن مشکل، تایدیه لازم را به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان ارسال می گردد.
8- مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان نسبت به صدور پروانه بهره برداری اقدام می نماید.

✅ اطلاعیه برگزاری آزمون مسئولین فنی واحدهای دامپروری

برگزاری دوره آموزشی تهیه طرح های توجیهی دام و طیور

ثبت نام طرح جامع بیمه تامین اجتماعی

صورت ,گردد ,مرحله ,صدور ,پروانه ,پرونده ,صدور پروانه ,می گردد ,نسبت به ,در این ,این مرحله ,جهاد کشاورزی شهرستان ,شرکت خدمات مشاوره ,بهره برداری اماکن

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

عشق من امام علی سراج الدین بناگر روزهای بارانی رونق تولید داخلی